Ahad, 2 Januari 2011 AKHBAR METRO: SAFEE SALI - PENGURUS JOSE MORINHO DAN ALEX FERGUSON BEREBUT?

Klik untuk besarkan gambar ni..


Mesti peminat Manchester United dan Real Madrid kat luar sana tertanya - tanya..
Ha???!! Betul ke berita ni??..
hehe..
ala..korang sendiri tahu kan..
time saya tengah ber"facebook" pagi tadi..
saya terjumpa gambar ni yang ditag oleh rakan2 facebook..
so saje je post kat sini sebab nak kongsi dengan rakan2 bloggers semua..
Peace!! ^ ^
apa- apa pun tabik spring la dengan mamat yang buat bende nih..
memang kreatif!!
paling best berita kat header tu..
Markus cemburu kerana Fahmi kacak..
hahahaha..
Digg it StumbleUpon del.icio.us

7 comments:

Miecyber berkata... [Reply to comment]

Berita gempar nii....


Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia

Aku berkata... [Reply to comment]

hahaha... x boleh belah...

odah + one = odahone berkata... [Reply to comment]

nasib baik dia tak tlis marcus jeles sebab KFCM ada rambut pacak...hoho

Peter Ingkut berkata... [Reply to comment]

hahaha...gondol macam markus tu hensem pe. dia bole gune kepala dia yang gondol tu utk reflect cahaya laser. hahaha.

Miecyber berkata... [Reply to comment]

Kelab Indon pun berminat dengan Safee...

Tips sebelum melancong

YUL berkata... [Reply to comment]

haha, kalau beli memang terbaik lah malaysia, tapi dengar2 alex ferguson nak beli khairul fahmi untuk gantikan van der sar

NuSaNa NoSa 91 berkata... [Reply to comment]

ni hasil buatan sape nih?? ha3~ ^_^

Labels

account (1) AirAsia (1) AK5218 (1) Alex Ferguson (1) anti virus (2) antivirus (1) autoblogwalking (1) basah (1) bersara (1) Bill Gates (1) billionaire (1) biodata ronaldo (1) BitDefender SafeGo (1) bola sepak (1) Brazil (1) broadband (1) Bundesliga (1) cantik (1) cara mengatasi (1) Carlo Anchelotti (1) celcom (1) champions league (1) Cheat Engine (1) Chelsea (2) Coca - cola (1) culik (1) David Bechkam (1) delete (1) dera (1) dunia (1) earn money online (1) English Premier League (2) EPL (5) facebook (4) fakta (2) gadis (1) gempa bumi (1) Glazer (1) google chrome (1) GP point (1) Guiness World Records (1) Gulliver's Travel's (1) hack (3) Handphone (1) Harry Redknapp (1) heart beat (1) highlight (1) ibu tiri (1) iklan (1) Jack Black (1) jantina (1) Jepun (1) Jose Morinho (1) jurney (1) kajian (1) kanak - kanak (1) kanser (1) kapal terbang (1) kecil (1) kelab terkaya. English Premier League (1) kering (1) kimia (1) komedi (1) komputer (2) Kuching (2) La Liga (1) laju (3) laptop (1) lelaki (1) line (1) lucu (1) mabuk (1) mala (1) Manchester United (3) matematik (1) mengira (1) metro (1) Microsoft (1) money (1) mozilla firefox (1) muda (1) new year 2011 (1) notepad (1) Nur Dania Qistina (1) onbux (1) orang kaya (1) Pepsi (1) PES2011 (1) PLKN (1) Program Latihan Khidmat Negara (1) ramalan (1) Real Madrid (1) Roman Abramovich (1) Ronaldo (1) Safee Sali (1) sarawak (1) sedu (1) senyum (1) Serie A (1) Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani (1) shoutbox (1) statik (1) tahun baru (1) terbabas (1) tidur (1) tips (7) Tottenham Hotspur (1) transfer (1) transfer window (1) transfer windows (1) tsunami (1) tutorial (6) wanita (1)
 
Copyright 2010 S.E.7.E.N H.O.L.I.C
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint